top of page
vrij door de lucht.JPG

In het vakblad MassageZaken heeft het volgende stuk gestaan:

Er komt een vrouw bij de therapeut....

Er komt een vrouw bij de therapeut……

 

Vorige week was de intake, dus nu gaat mijn behandeling beginnen, denkt Ingrid.

En ja hoor als Ingrid binnenkomt zegt Jan, de therapeut; ‘Fijn dat je er al bent, vandaag gaan we echt aan de slag. Heb je nog vragen?’

Ingrid stamelt ‘ehhh nee, momenteel niet’.

‘Oké, je mag je daar uitkleden en kom dan maar op de bank liggen.’

Ingrid kleed zich uit, voelt zich rood worden van schaamte. Het is niet niks, je letterlijk blootgeven voor een vreemde man. Oké, stel je niet aan, zegt zij tot zichzelf, het is een professional en die ziet vaker blote mensen.

Met een ongemakkelijk gevoel begeeft zij zich naar de onderzoeksbank en gaat liggen.

Oh jé, denkt Ingrid lichtelijk in paniek, wat is dit hard papier, wat kraakt het, ohhhh als het maar niet gaat scheuren. Ik durf mij niet te bewegen.

Jan komt naast Ingrid staan. ‘Ingrid wil jij op je buik gaan liggen? Dan kan ik beter bij je rug’, grapt Jan.
Ingrid heeft het niet meer, door de spanning ben ik ook nog gaan zweten en nu plakt het papier ook nog aan mijn rug…….en de behandeling moet nog beginnen…….
Waarom moet het zo?

 

De eerste indruk

Dit is een klein stukje uit de ervaring van Ingrid die zij met ons deelt.

Deze ervaringen vinden binnen 5 minuten plaats, nog voordat er behandelt gaat worden.

Wat Ingrid niet durft te vragen is: Is er geen andere oplossing voor dit papier, iets wat mij op mijn gemak stelt?

Het antwoord is: MiKa Comfort Behandeltafelpapier!

 

MiKa Comfort Behandeltafelpapier zegt het eigenlijk al. Het is een fijn, dun, zacht, fluisterstil en ook sterk papier. Tijdens de behandeling plakt en scheurt het minimaal. Het gevoel op de behandeltafel is goed en dat geeft de patiënt rust en ontspanning.

 

De behandeling gaat verder

Jan heeft door dat Ingrid zich niet op haar gemak voelt. Jan vraagt: ’Is de behandeling erg vervelend? Ingrid lacht ‘nee, de behandeling is wel oké. Het is niet leuk, maar ik wil graag dat de pijn weg gaat. Ik lig niet zo prettig, ben zo bang dat het krakende papier scheurt als ik mij een beetje beweeg.’

‘Goed’, zegt Jan, ‘maak je maar niet druk om het papier. Ik weet niet anders en werk rustig verder.’

 

De behandeling is voorbij, Ingrid kleedt zich aan en er wordt voor volgende week een nieuwe afspraak ingepland.

Ondertussen blijft de opmerking van Ingrid Jan wel plagen. Zij is niet de eerste die over het behandeltafelpapier ‘klaagt’, zou er geen andere oplossing zijn?

 

De oplossing

Nu kunnen wij wel heel veel vertellen over MiKa Comfort Behandeltafelpapier, maar het mooiste is dat u het zelf kunt ervaren.

Via onze contactpagina kunt u een ervaringsproefstuk van

± 2 meter aanvragen.

Hiermee ervaart u hoe MiKa Comfort Behandeltafelpapier aanvoelt, hoe het kreukelt, vocht opneemt en wat voor een warme, comfortabele uitstraling het heeft. Tevens bestaat het voor 100% uit papier, een eerlijk natuurlijk product.

Natuurlijk bieden wij ook de mogelijkheid om één proefrol af te nemen, laat het mij weten en samen komen wij tot een oplossing.

 

MiKa Behandeltafelpapier is een klein bedrijf, waar service heel erg belangrijk is.

 

Lunchtijd

Jan heeft even pauze, op tafel ligt de nieuwste MassageZaken.  Al bladerend komt Jan bij een proefstuk, hij voelt er even aan en gaat dan lezen wat het is. Het is een proefstuk van MiKa Comfort Behandeltafelpapier.

Direct moet hij aan Ingrid denken. Jan gaat naar zijn behandeltafel en scheurt een stukje van zijn papier af. Het valt direct op dat zijn papier ‘stug’ aanvoelt. Hmm, denkt Jan, terwijl hij beide stukjes vast heeft. Het sample is zacht, hah het maakt haast geen geluid, zal het ook vocht opnemen? Jan maakt zijn handen nat en droogt het met beide stukjes. Zijn eigen papier voelt niet echt lekker aan, blijft wat plakken aan zijn handen. Het proefstuk valt als een tissue om zijn handen heen, droogt lekker en blijft ook nog heel.

Jan vraagt een ervaringsproefstuk aan.

 

Een week later

Ingrid komt binnen, ‘goedemorgen Jan’.

‘Goedemorgen Ingrid, kleed jij je alvast uit en ga je op de bank zitten?’ Jan heeft het ervaringsproefstuk al op de tafel gelegd.

Ingrid gaat naar de behandeltafel en ziet dat er iets anders is. Kan nog niet direct zeggen wat het is en gaat zitten. Nu weet ze wat er anders is. ‘Je hebt ander papier op je tafel liggen!’ zegt Ingrid.

Jan lacht: ‘ik ben blij dat het je opvalt. Na de behandeling wil ik graag jouw ervaring weten.’

 

 

 

Nieuwsgierig

Ben jij nu ook zo nieuwsgierig wat Ingrid van

MiKa Comfort Behandeltafelpapier vindt?

Vraag een ervaringsproefstuk aan via de pagina Contact en ervaar zelf het Comfort van mijn product.

100% natuurlijk.png
Mika 3.png
bottom of page